tisdag 27 maj 2008

Pyntade krukor och en fiskgryta.

Denna lilla sötnosen flyttade in hos "doften av vanilj"-familjen idag. Hittade den på den urmysiga affären "mur och kamin". Åhhhh de har bara hur mycket mysigt som helst där. Bland annat massor av det supersnygga Matteusporslinet, vill ha,vill ha!



Min söta lilla mamma hade varit så gullig och köpt detta bandet åt mig idag. Ljusrosa med vita prickar. Pratade igår om att jag ville piffa till de gamla burkarna lite. Och vips så hade hon köpt detta åt mig. Tack snälla mamma, precis vad jag ville ha!




Här ser ni de "nypimpade" burkarna och den lilla sötnosen. För mycket krafs kanske en del tycker, inte jag, jag är helnöjd med resultatet! Nu kan jag knappt bärga mig tills altan-veranda-däcket är färdigbyggt så att jag kan börja ställa iordning som jag tänkt mig och släpa upp lite möbler och pynta loss. Har en gammal trappstege som bara står och väntar på att få komma ut och se dagens ljus.Tänkte mig att en del av dessa burkarna skulle kunna få stå på den.....hmm ja, vi får se hur det blir.





Här kommer så en bild på fiskgrytan! Ett av mammas loppisfynd som hon sedan gav till mig med blommor i. Nu har jag tjoppat i lite växter, sen ska den bara placeras på lämpligt ställe. Och inte stå utslängd på gräsmattan som här..






Vaniljfärgad blomma....mmmm härligt. Nått kul hände idag, fick besök av kusin vitamin och hennes lilla trollunge, som jag inte träffat på eeeeviiiigheeeter. Mycket oväntat och framförallt jättekul!! Det gör vi snart om *T* det har dröjt alldeles för länge!

Ha det så bra, Kramiz!

3 kommentarer:

Philura sa...

Så sött med alla blommor, burkar och band. Tack för de fina orden om skåpet. Tack för att du peppade mig till att reservera det annars hade jag stått och velat till det försvunit mitt framför nosen på mig!
Kramis!

drömmen om vitt sa...

Så mycket fint, tycker inte det ser för mycket ut.
burkarna blev ju så fina och vad roligt med fiskgrytan.
H a det gott!
Lotta:)

Mamma C sa...

Så fint det blev med banden om krukorna. Fiskegrytan var toppensnygg med blomster i.
Kram Mamam C