fredag 29 februari 2008

Äntligen fredag!

Sååå äntligen var det fredag, som jag har längtat!

Den här boken har jag sett att många ute i bloggvärlden har. Den innehåller så mycket smaskigt. Sen är den ju oerhört vacker att både titta i och på. Därför får den stå framme hos mig i köket på en hylla.



Boken innehåller många smarriga recept, men detta föll jag för direkt. Jag har dessvärre inte haft tid att prova på den ännu. Är det någon därute som gjort det?




Spana in den här! De kallar den för fluffig frusen polkagrispaj. Åhh bara säg de orden ett par gånger, känner ni hur det vattnas i munnen. Den innehåller någonting så spännande som marshmallowfluff! Mmm måste försöka att göra denna inom en snar framtid.

Imorrn´bär det av på lite loppisrunda, så vi får se om jag fått med mig något hem,

Kram från mig så länge

7 kommentarer:

IKT i min vardag sa...

Hihihi har iallafall två av böckerna på hyllan...ser inte vilken den tredje är. Har inte bakat den där fluffdrömmen än, men dreglat över den har jag!!!

Kram Linda

n o r d i n g å r d e n sa...

Fin bok och vacker hylla med läckert porslin och Milton är så söt, ha en mysig helg! Mari.

Anonym sa...

Perfekta böcker när man är sugen på något riktigt gott! Använde dem flitigt i julas... Lycka till med fyndjakten på loppisen imorgon. Satt nyss själv och spanade efter bra loppisställen i helgen.
Må gott,
Bella

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Nämen oj så gott det ser ut, riktigt smarrigt!
Är så avundsjuk på alla loppisar ni har där nere! Här har vi sällan några, de som finns, så har dom bara skräp eller så är det hutlösa priser.
Du får så jätte gärna länka mig, gör detsamma =)
Kram Anita

Kannor och karaffer sa...

Hej där,

Det ser farligt gott ut - inte något just nu att prova mitt i "defftider" - men längre fram kanske.

Underbart blomsterarrangemang med fågelbo - fyndigt!

Ha en bra dag!
Ann

Anonym sa...

Hallå tjejen!
Malin har visat mig vad blogg kan innebära. Detta är alltså premiär för mig. Kommer ihåg den här receptboken från i vintras. Har du gjort någon polkagrispaj? När får jag smaka?
Kramar från Trollhättebarnens moster

Anonym sa...

Hej! Fin blogg du har! Jag undrar bara vart du fått tag på de vackra änglavingarna du hade ett kort på i ett tidigare inlägg? Mvh Elin