fredag 13 juni 2008

Marknad med bloggrabatt

Min kära mamma gillar att åka på marknad och sälja diverse av sina smarriga hemlagade/bakade prylar. På söndag är då dags, denna gången en helt ny marknad som vi inte varit på, nämligen Härnevibymarknad, här är en länk så kan ni läsa om den http://harnevibymarknad.110mb.com/. Har aldrig varit där, men jag har lyckats läsa mig till att det även finns loppis! Alltid lika trevligt! Loppis är ju aldrig fel, eller vad säger ni?

Några bekanta "skvallrade" för mamma om denna marknad och hon är ju inte sen att nappa! Och vem ställer upp som hjälpreda om inte jag!? Har en känsla att detta kommer att innebära att man måste masa sig ur sängen i nån okristlig tid, typ halv sex eller nått, en söndag...hmmm. Philuran är också medbjuden och kommer att ha sina alster med sig (se "Philurans trådverkstad" bland länkarna) spana in bloggen, det har tillverkats grejor på senaste tiden som jag tror kommer att få följa med. Här på bilden ser ni supergoda polkahjärtan som är en av de olika sorters godis hon kommer att sälja. (Godiset är inte hemlagat).



Hon är förtjust i att baka skorpor, här ser ni saffransskorporna. De stod farligt nog en kort stund på mitt köksbord, konstigt nog klarade sig alla med livet i behåll!? Gillar bakverk med saffran skarpt! Det kommer att finnas flera olika sorters skorpor, hemlagad aprikos-och morotsmarmelad och olika sorters godis till försäljning.







Sen har mamma även lyckats få fatt i mina absoluta favvohjärtan i keramik!!




Hon säljer även dessa. De finns som synes i olika modeller och storlekar.

Genombrutet hjärta 35:-

Stort hjärta 30:-

Litet hjärta 20:-

Varje hjärta har en liten ögla så man kan hänga dem i vackra band, eller bara lägga dem som prydnad på ett fat.

Har ett erbjudande till er som dyker upp på marknaden, om ni uppger mitt namn på bloggen så får ni köpa keramikhjärtanen till halva priset!

Ha det så bra hoppas vi ses kram!

6 kommentarer:

Mamma C sa...

Mycket snygga hjärtan. Det är kul med marknader. Ha det så bra.
Kram Mamma C

Ann-Catrin sa...

Oh så roligt det lät med marknad.. det är npgot speciellt med såna tycket jag!

De där kersmikhjärtanen var ju bedårande!
kram på dig A-C

alidas sommaräng sa...

Det är kul att vara med och sälja på marknader för det mesta iallafall.Keramikhjärtanen var ursöta. Hoppas det gick bra med försäljningen!Har du lust att tävla besök min blogg. Kram Laila

Inspiration i vitt sa...

Hej: Hoppas det gick bra för er på marknaden och att ni fick sälja riktigt mycket.
Gjorde du några loppisfynd?
Kram på dig /Ingela B.

Anonym sa...

Sitter på jobbet och passar på att göra ett litet inlägg här:-) Vilka underbara hjärtan!! Synd man inte kunde besöka marknaden och dessutom få rabatt på dem!!

Gillade dina nyfyndade ljusstakar också!!

Kram
Sanna med bloggen "My little Home"

Hela rubbet sa...

hej
oj vilka fina keramikjhjärtan