tisdag 9 december 2008

Ljus i vårt hus.....

Tjingeling på er!

Nu tindrar det ljus lite här och där.....här hemma är det strykande åtgång på ljusen just nu,ja det är det väl alltid,men nu mer än någonsin. Så härligt att tända massor med ljus, en brasa i kaminen och mysa under en filt i soffan(samtidigt som jag blir allt mera nervös över att jag endast är klar med EN julklapp!!)Ja jag är hopplös, men jag har i allafall klart för mig vad jag ska köpa....nästan....tror jag.....



Lite ljus på köksbordet. Fyndade en massa stora glasburkar i somras. Bra när de kommer till användning, de är lite skrymmande att ha undanstoppade. Än har det inte kommit fram några tomtar hemma hos mig, är inte så där överförtjust i den varelsen.....nej det får bli ljus, hyacinter och amaryllisar hemma hos mig i år, ja och så en liten mini-gran i glasburk. Tomtarna får helt enkelt bo hos någon annan.




Hmmm inte så lyckad bild.....Tjusigt med skuggan av mina händer. Ja, ja ni ser ju vad det är. Var till Falun och frotterade mig med kusinen här om helgen (stor kram till dig T!). Då ääääääntligen hittade jag det som jag letat efter i eeeviiigheeeteer. Bokstäver i vitt! Tjolahopp!! Blev så glad, ända tills jag kom hem och ramlade ner i verkligheten. Jag skulle behöva ta ett beslut om vart de skall sitta...på en vägg.....någonstans.....hmmm.........Ja som ni alla ser så har de inte kommit upp ännu för jag kan inte bestämma mig!!! Morr!! Ja ja de får mogna till sig tills jag får nått fnatt och sätter upp dem i rena ilskan.

Ha det så bra, se upp i halkan!

Kram på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra, äntligen ett inlägg. :) Mina bokstäver sitter redan där de ska.
Har tagit mig i kragen och ringt till kommunen gällande sommarjobb.

/E

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hejhej!
Va mycket fina bilder du bjuder på!!!
Gillar dina vita bokstäver skarpt, snyggt!!!
Vart i Falun köpte du dem?
Kanske kan skicka in sambo å inköpa sådana då han jobbar där eller så en julklapp =)

Önskar dig en mysig helg!
Kraaam från Benita